maandag 13 april 2015

E-cursus en meer

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van ontwikkeling. Ik richt me meer en meer op professionals. Met mijn training 'adviseren van pure voeding zonder goeroetaal', ook te volgen als losse modules.  En de opleiding gewichtsconsulent die ik samen heb opgezet met Meijke van Herwijnen. Beiden zijn geaccrediteerd door de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).

Toch bleven er ook vragen komen van consumenten overspoeld door alle informatie, die daarom niet meer goed weten wat ze dagelijks in de supermarkt het beste kunnen kiezen. Mensen die wekelijks uren struinen op internet en het daarna eigenlijk nog niet weten. Voor hen heb ik dit op een rijtje gezet. In een maand weet je zelf (weer) hoe je de beste keuze maakt en kun je ook feiten van fabels onderscheiden.

Het is op de eerste plaats gemaakt voor consumenten en daarom praktisch met een beperkt aantal details. Maar ook voor professionals die net starten en soms wat onzeker zijn door alle vragen van hun klanten biedt het goede handvatten. Tevens is het een aanrader voor marketeers in voedingsland. Het geeft een helder beeld van de vragen die mensen dagelijks hebben bij het kiezen van hun voeding.

Interesse? Als je hier klikt, kun je direct starten?

Het zijn 8 lessen met praktische schema's, zodat je ook leert het te gebruiken in je dagelijkse leven.


Les
Inhoud les
1
Hoofdstuk 0 Inleiding
Hoofdstuk 1 Wat is gezond?
2
Hoofdstuk 2 Afvallen
Hoofdstuk 3 Gedragsverandering
3
Hoofdstuk 4 Voedingsstoffen macronutriënten
Hoofdstuk 6 Voedingssupplementen
4
Hoofdstuk 5 Voedingsstoffen micronutriënten
5
Hoofdstuk 7 Jouw ontlasting
Hoofdstuk  8 Voedingsgroepen
6
Hoofdstuk 9 Voedingsmomenten
7
Hoofdstuk 10 Feiten en fabels
8
Hoofdstuk 11 Etiketten lezen
Hoofdstuk 12 Gezonde voeding met weinig geld
Hoofdstuk 13 En hoe nu verder