zondag 7 mei 2017

Echt waar?! Hoe word jij Liesbeth-proof?

28 september 2018 starten we weer. Het is jammer dat steeds meer mensen geen flauw idee meer hebben hoe ze gezonde voeding kunnen kiezen. Door zich op details te richten verliezen ze helaas de hoofdlijnen uit het oog. En vergeten ze zelfs dat ze gewoon zelf na kunnen denken. Echt waar!

Het helpt ook niet dat steeds meer professionals niet in staat zijn adviezen (cijfermatig) te onderbouwen.  Hoe vaak lees je niet dat je prima zonder melk kunt? Als je vraagt hoe ze dan volwaardige adviezen geven blijft het stil. Volwaardige adviezen zonder melk is best mogelijk, maar dat vraagt wel kennis van zaken. Klanten hebben op een goed advies en betalen je niet voor je persoonlijke mening.

Wil jij je klanten écht helpen? Dat kan!

Ben jij nog geen prof?
Kies dan onze opleiding gewichtsconsulent. Je leert niet alleen kritisch voedingsinformatie beoordelen, mensen begeleiden met gedragsverandering maar maakt ook een bedrijfsplan zodat je direct kunt starten als je het diploma hebt. En je krijgt ook nog eens de training Sweet Control t.w.v. € 549,- erbij cadeau. We starten 9 oktober weer. Meer info en aanmelden, kijk dan even hier.

Vind je een hele opleiding nog wat te veel van het goede, dan kun je ook starten met een mijn E-cursus. Die kun je hier aanschaffen. Deze cursus is inclusief een uur advies van mij.

Ben jij al prof? En zoek je een training die geaccrediteerd is?
Over suiker wordt veel gezegd, maar de informatie is vaker onjuist dan juist. Vind jij het belangrijk om je klanten wél de juiste informatie te geven? Doe dat mee met ons geaccrediteerde training Sweet Control. We starten weer als er voldoende interesse is. Het levert je 9 punten op voor de BGN. Interesse? Stuur dan even een mail naar liesbeth@visiom.nl.

Geen zin om naar het gezellige Amersfoort te komen? Daarvoor biedt mijn E-cursus een oplossing. Je vindt deze hier. Het levert je 4 punten op voor de BGN.

Ik hoop binnenkort kennis met je te maken ;)