Advies van Lies

Voor consumenten heb ik het pakket Advies van Lies. Dit bestaat uit mijn e-cursus, gevolgd door een uur persoonlijke begeleiding in mijn praktijk of telefonisch. Dit is in eerste instantie voor gezonde mensen. Als je ziek bent kan dat ook, maar hebben we vermoedelijk meer tijd nodig dan dat uurtje.

De feedback van Monique Warmerdam: 'Ik heb zojuist de laatste les doorgenomen. Mijn complimenten voor deze cursus. Helder en duidelijk omschreven, ook goed te begrijpen voor degenen die nog niet zo veel weten hierover. Ik wilde mijn opgedane kennis weer wat opfrissen, is prima geslaagd. Dank hiervoor.'

Aanmelden kan hier.

Ben jij het spoor bijster over wat je beste kunt eten? En wil je graag weer door de bomen het bos zien? Ben je uren op internet aan het surfen en ben je daarna nog meer verward wat je beste kunt kiezen? Dan is deze echt e-cursus iets voor jou! Hij is voor gezonde burgers die hoorndol worden van alle tegengestelde adviezen en niet meer weten wat ze kunnen geloven.

Je leert je weer te richten op de hoofdlijnen en kunt fabels en feiten scheiden. Je weet weer of je nu wel of geen brood kunt eten, of je superfoods nodig hebt, melk ook voor mensen is en of er zoetstoffen bestaan die je onbeperkt kunt eten.

Wil jij je vrije tijd graag weer aan andere dingen besteden dan voeding? Volg dan deze e-cursus.

Opbouw cursus
De cursus bestaat uit 8 lessen (waarin 13 hoofdstukken zijn opgenomen). Je krijgt een studiewijzer met handige sjablonen, waarmee je leert de theorie ook zelf toe te passen. In de verschillende lessen leer je hoe je het beste gezonde pure voeding kunt kiezen:
  • Er wordt uitgelegd welke voeding dat is;
  • Hoe je dat toepast in je dagelijkse leven bij je ontbijt, lunch, warme maaltijd en je tussendoortjes;
  • Je weet hoe je hypes, zoals 'wel en geen brood' en 'superfood', kunt beoordelen;
  • Je leert wat er op een etiket staat;
  • Je krijgt handvaten om ook met weinig geld een gezonde maaltijd te maken.

Les
Inhoud les
1
Hoofdstuk 0 Inleiding
Hoofdstuk 1 Wat is gezond?
2
Hoofdstuk 2 Afvallen
Hoofdstuk 3 Gedragsverandering
3
Hoofdstuk 4 Voedingsstoffen macronutriënten
Hoofdstuk 6 Voedingssupplementen
4
Hoofdstuk 5 Voedingsstoffen micronutriënten
5
Hoofdstuk 7 Jouw ontlasting
Hoofdstuk  8 Voedingsgroepen
6
Hoofdstuk 9 Voedingsmomenten
7
Hoofdstuk 10 Feiten en fabels
8
Hoofdstuk 11 Etiketten lezen
Hoofdstuk 12 Gezonde voeding met weinig geld
Hoofdstuk 13 En hoe nu verder

Kort na je betaling ontvang je les 1. Elke vierde dag ontvang je de volgende les. Omdat je je lessen niet inlevert, kun jezelf je studietempo bepalen. Als je even geen tijd hebt, pak je het weer op als je die ruimte wel hebt. De sjablonen vul je voor jezelf in, zodat de stof voor je gaat leven. Als je deze cursus hebt gedaan hoef je niet meer dagelijks te twijfelen en weet je dus hoe je gezonde pure voeding kiest. Als je de training afgerond hebt, stuur je me (uiterlijk binnen 4 maanden na de start) een mail om een afspraak te maken.

Aanmelden kan hier.

Kosten
€ 250,-  inclusief BTW voor e-cursus en 1 uur persoonlijke begeleiding.
Zonder persoonlijke begeleiding kun je kortingscode AdviesVanLies gebruiken en betaal je de helft.